Firmaflytning

I mere end 20 år har vi foretaget flytninger af virksomheder i drift. Den erfaring har givet os kompetencerne til at udføre ethvert flytteprojekt ved domicilskift eller intern flytning. Vi ved , hvad der skal til, uanset om det drejer sig om stramme tidsplaner, weekend- eller "over night" firmaflytninger. Se nogle af vores referencer og kundeudtalelser.

Når en virksomhed skal flyttes kræver det overblik og forståelse for situationen, og det kan ofte være en kompliceret og omkostningsfyldt affære at flytte i den normale arbejdstid. Derfor tilbyder vi firmaflytning uden for normal arbejdstid, typisk i weekender eller om aftenen.
 
Vores personale har specialudviklede hjælpeværktøjer, som sikrer at vores erfarne og veluddannede flyttemandskab kan håndtere alle slags flygtninger, hvor der kræves en høj grad af diskretion.

Vi bestræber os altid på, at den enkelte kunde betjenes af det samme mandskab, når der flyttes mere end en gang. På den måde sikres diskretionen, og det tidligere kendskab udnyttes optimalt. 
 
Kontakt os på tlf. 32 52 11 12 for aftale om en besigtigelse eller bestil her.

Nyheder