Kundeudtalelser erhverv

Flytningen af House of Amber ApS

House of Amber ApS stod foran en flytning og kontaktede Per Andersen A/S for at få rådgivning om, hvordan vi greb det an, at skulle flytte en kombineret produktionsvirksomhed og et kontor til mindre lokaler. Her kom en konsulent på besøg umiddelbart i forlængelse af vores henvendelse og hjalp med en plan for flytningen. Flyttedatoen var stadig ubekendt men Per Andersen A/S var heldigvis meget tålmodige og fleksible.

Da flyttedagen endelig kom, så var flyttefolkene klar til at hjælpe med nedpakning som aftalt. Herefter kom endnu et flytteteam, som flyttede alt fra virksomhedens lokaler til flyttebilerne. Alt gik hurtigt og efter bogen. Selv de mere avancerede værkstedsborde og værkstedsmaskiner var intet problem for de stærke flyttefolk.

Da vi skulle flytte ind på Købmagergade med restriktioner om færdsel, så var vi nødt til at starte midt om natten for at få alt på plads inden butikkerne på gaden åbnede. Heller ikke det var en udfordring for flyttefirmaet. Selve indflytningen og genopsætningen af reoler med mere foregik hurtigt og let. Flyttefolkene var alle lydhøre for at placere inventar præcis, som vi ønskede i de rigtige rum og endda på de fastsatte pladser.

Derfor kan vi fra House of Amber kun medgive vores bedste anbefalinger af Per Andersen A/S, da flytningen på alle områder foregik let og hurtigt. Fra 1. besigtigelse og planlægning til udflytningen til indflytningen på den nye adresse. Konsulenten og flyttepersonalet var alle sammen utrolig servicemindede og interesseret i at gøre flytningen en god oplevelse for alle. Alt i alt et professionelt og erfarent firma, som vi absolut kan anbefale andre at gøre brug af.

Pia Føns
Indkøbschef

Levering af møbler for Mono CPH

Hos Mono CPH har vi valgt at benytte Per Andersen A/S som vores logistikpartner, fordi vi vægter service og tillid meget højt i vores forretning.

Grundydelsen som vi køber består i, at Per Andersen A/S varemodtager og kvalitetssikrer vores leverancer i takt med at de kommer hjem og når den samlede ordre så skal leveres til vores kunde, sørger de ved mindre ordre for at varerne står klar til vores montører. Ved større ordrer står Per Andersen A/S for kørsel, opbæring og distribution af møblerne internt hos vores kunde. På den måde kan vi koncentrere os om det vi er gode til, nemlig at sælge og montere møbler. Per Andersen A/S personale, er altid høflige og serviceorienterede overfor vores kunder og arbejder igennem fra de kommer til de går.

Fra Mono CPH kan vi give vores varmeste anbefalinger til Per Andersen A/S.

Martin Egede Colberg
Medejer

Flytning af ca. 110 arbejdspladser Scan Global A/S

Nu kan flytninger jo godt være rimeligt stressende – men jeg synes det forløb over al forventning. Planlægningen forud for flytningen var helt i top og alle vores medarbejdere vidste præcist, hvad der skulle ske på dagen/henover weekenden for flytningen.
Ros til dine folk som “knoklede igennem” og alligevel havde tid til smil.

Michael Krogh
CFO

Flytning af Icelandair

Per Andersen A/S har fra start til slut udført Icelandair’s flytning yderst professionelt til konkurrencedygtige priser. Derudover er de serviceminded, løsningsorienteriet og opfølgende. Icelandair vil til enhver tid anbefale Per Andersen A/S.

Asa Rakel Gunnarsdottir
Regnskabs- og Personalechef