Kundeudtalelser

Vi valgte Per Andersen til at stå for flytningen af vores hovedkontor, og vi har været ovenud tilfredse med deres håndtering af vores flytning. Hele planlægningen af flytningen var meget professionel, og speciel flytningen af vores maskiner blev planlagt ned til mindste detalje. Der blev lagt en meget stram tidsplan, så nedetiden for hver maskine blev minimeret, og hver maskine blev af sikkerhedshensyn transporteret separat.

SYNOPTIK har flyttet hovedkontor fra Rødovre til Herlev. Vores hovedkontor omfatter kontorer med almindeligt kontorudstyr samt en central produktion, som sliber glas og samler briller for de fleste af vores butikker. Det betød, at vi også skulle flytte tre store maskiner samt et meget sart samlebånd, der ikke tåler det mindste tryk. Maskinerne vejer ca. 800-1.000 kg pr. stk. og indeholder meget fint optisk udstyr, som skal behandles meget varsomt.

Per Andersen havde stor forståelse for, at flytningen af disse maskiner var kritisk for SYNOPTIKS forretning, og de håndterede flytningen af maskinerne yderst professionelt – maskinerne var endda oppe at køre tidligere end forventet.

Flytningen af det almindelige kontorudstyr gik også hurtigt og effektivt, og Per Andersen har i alle henseender været en fleksibel, behagelig og meget professionel samarbejdspartner. Alle deres medarbejdere var tillige meget behagelige og servicemindede.

Per Andersen var ikke den billigste af de flyttefirmaer, som bød på vores flytning, men vi vil til enhver tid gerne betale for den gode og professionelle service, som Per Andersen kan tilbyde.

SYNOPTIK
Anne Munk Fæster
Direktionsassistent

I 2009 indgik vi et formelt samarbejde med Per Andersen A/S om hospitalets interne flytteopgaver. Aftalen indebærer, at to flyttemænd møder på en fast dag hver uge, hvor de får udleveret rekvisitioner fra afdelingerne, hvorefter de selvstændigt varetager opgaven.

Oprindelig løste hospitalet selv flytteopgaven internt. Vi måtte imidlertid erkende, at opgaven var større, end vi selv kunne magte. Bl.a. havde vi store afdelingsflytninger, vi flyttede børneafdelingen fra Amager Hospital til Hvidovre. Vi har flyttet hele ortopædkirurgisk afd. fra Amager og Glostrup Hospital til Hvidovre.

Per Andersen A/S løser mange forskellige opgaver og i forskellige størrelser. Opgaver fra de to faste mænd til tyve mænd med flere lastbiler. Vi har anvendt en flyttemand som kurer, med en hastopgave til Odense Universitets Hospital, og har flyttet patologiske prøver fra eksterne laboratorier til Hvidovre Hospital og mange andre små og store opgaver.

Vi er glade for samarbejdet med Per Andersen A/S og hans mandskab, som altid går friskt til opgaven.

HVIDOVRE HOSPITAL
Johnny Berg
Enhedschef

Per Andersen A/S har igennem en årrække været leverandør af flytteydelser til Integrationsministeriet, hvor de har håndteret både interne og eksterne flytteopgaver til vores fulde tilfredshed.

Kvaliteten er i orden, de holder hvad de lover, er velforberedte og utrolig behagelige at arbejde sammen med. Deres medarbejdere er høflige, fleksible og har både erfaring og kompetence til a klare de problemer, der måtte opstå undervejs, Hertil har virksomheden helt tydeligt erfaring i at planlægge og håndtere selv meget store projekter. De kan samarbejde og har en særlig evne til at udligne uforudsete forsinkelser undervejs.

Per Andersen A/S var derfor det naturlige valg, da Integrationsministeriet blev nedlagt og 140 medarbejdere fra tre forskellige adresser skulle flytte til Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

MINISTERIET FOR BY, BOLIG OG LANDDISTRIKTER
Kim La Cour
Servicechef

Vores erfaring med flyttefirmaet Per Andersen A/S er kun positiv. Aftaler bliver overholdt og sammenhængen mellem ydelse og pris er fornuftig. Medarbejdernes profesionalisme kom bl.a. til udtryk i kompetent rådgivning i forbindelse med planlægningen, fleksibilitet i tidspunkt, beregning af nødvendigt antal kasser, reservation af plads til flyttebilerne ved den nye adresse m.m.
Ved første kontakt fik vi indtryk af at det er et firma man kan have tillid til og alle de medarbejdere vi kom i berøring med understøttede denne oplevelse.
Selv efter flytning og betaling var gennemført fortsatte den positive behandling i form af stor fleksibilitet i forbindelse med afhentning af de tomme flyttekasser. Vi vil til enhver tid anbefale Flyttefirma Per Andersen A/S – I har været med til at gøre det nemmere for os at komme igennem opgaven.

FLYTNING FRA HUS TIL LEJLIGHED
Jacob Austed & Marie Louise Heiberg

Vi kan helt klart anbefale flyttefirmaet Per Andersen.

Tilbudsfasen, forberedelsen inden flytningen og selve flytningen forløb uden nogen problemer overhovedet, fra start til slutning.

Venlige og serviceorienterede flyttefolk.

DIALIGHT BTI
Henrik Jørgensen
Logistik- og Indkøbschef