Kundeudtalelser

 
Flytning fra Valby til Gentofte
 
Ville lige sige tak for en glimrende service fra ende til anden.

I vendte hurtigt retur på min internet-henvendelse, hvorefter jeg fik et informativt og professionelt besøg af Per. På trods af dennes ferie overtog og fulgte du hurtigt op på aftalen og vendte ofte retur med nyttige informationer i en altid positiv tone gennem hele processen.

Jeg fik på dagen besøg af 2 flyttemænd, hvilke var nogle i klasse for sig venlige og enormt effektive arbejdere. Flyttevognen kunne på grund af størrelsen ikke parkeres nær opgangsdøren, af hvilket dine folk bare smilte og mente at have godt af lidt ekstra motion. Det kaldes overskud hvilket mange firmaer inklusiv mit eget kunne lære meget af.

Jeg har allerede og vil også fremtidigt anbefale brugen af jer til fremtidige flytninger.

Altså tak til dig og Per og en særlig tak til Gorm og hans unge følgesvend, jeg desværre aldrig fik navnet på.
 
Martin Tang
 
 
Flytning fra Hus i 4 plan til lejlighed på Østerbro
 
Vores erfaring med flyttefirmaet Per Andersen A/S er kun positiv. Aftaler bliver overholdt og sammenhængen mellem ydelse og pris er fornuftig. Medarbejdernes proffesionalisme kom bl.a. til udtryk i kompetent rådgivning i forbindelse med planlægningen, fleksibilitet i tidspunkt, beregning af nødvendigt antal kasser, reservation af plads til flyttebilerne ved den nye adresse m.m.

Ved første kontakt fik vi indtryk af at det er et firma man kan have tillid til og alle de medarbejdere vi kom i berøring med understøttede denne oplevelse.

Selv efter flytning og betaling var gennemført fortsatte den positive behandling i form af stor fleksibilitet i forbindelse med afhentning af de tomme flyttekasser. Vi vil til enhver tid anbefale Flyttefirma Per Andersen A/S - I har været med til at gøre det nemmere for os at komme igennem opgaven.

Jacob Austad & Marie Louise Heiberg
 
 
Flytning fra Ryslinge til Farum
 
Jeg har 2 gange brugt flyttefirmaet Per Andersen A/S. Begge gange kom flyttefolkene præcist til den aftalte tid og håndterede flyttegodset med stor omhu - intet gik i stykker under flytningerne. De var yderst venlige og imødekommende og ikke mindst meget arbejdsomme.

Derudover har kontakten via telefon og email med firmaet vedrørende tilbudsgivningen været yderst tilfredsstillende. Hvis jeg skal flytte igen, bliver det med hjælp fra Per Andersen A/S.

Jeg medgiver hermed min varmeste anbefaling, hvis man ønsker en professionel flytning, der bærer præg af tryghed og ansvarsfuld håndtering af sit flyttegods.
 
Charlotte Hjort
ADHD Coaching
 
 
Flytning af 164 m2 lejlighed på Vesterbro til Valby
 
Jeg er stadig imponeret over flot service og opgaveløsning i topklasse. Tak for det.

Hans Joensen
 

Nyheder