Dejligt med tilfredse kunder

Det er altid dejligt at se, når kunderne vælger at sætte billeder af vores flytninger for dem på deres Facebook side. Det tager vi som et udtryk for, at de har været tilfredse med vores arbejde.

Tak Made By Us :-).

Aldersrogade har fået en ny virksomhed

Den hedder Made By Us og har specialiseret sig i kreative løsninger indenfor kultur- og børneformidling. Vi hjalp de krøllede hjerner med at flytte ind i deres nye flotte lokaler ved hjælp af vores flyttelift.

Her og nu i Norge

Så er vi i gang med opbygningen af messestande for RICE A/S og Caspari ApS ved Gave & Interiørmessen i Lillestrøm i Norge.

Se mere om messen i nedenstående Youtube video.

Vi har lige været i Schweiz

Her skulle tallerken- og servietproducenten Caspari nemlig udstille på messen BernExpo 2015. Vi sørgede for transporten af udstillingsmaterialerne samt opsætning og nedtagning af messestanden, Caspari folkene tog sig af resten.

Opgaven var helt enkel

Flyt nogle stole og borde fra vores kælder og sæt dem pænt op i vores kantine. Nogle timer senere havde vi løst opgaven. Her har I nogle indtryk fra flytningen og de smukke omgivelser, som vores kunde bor i.

God vind, Krol

Administrationschef Edmund Krol takker efter 32 år af hos DAF/Autobranchen Danmark. Vi var lige forbi ham for at sige tak for et langt og godt samarbejde og ønske ham held og lykke fremover.

Til vands, til lands og i luften

Virksomheden, vi senest har flyttet for, producerer lys du finder både til vands, til lands og i luften. Og hvert produkt er unikt. De grønne lamper nederst i billedcollagen er fx specialdesignet til en helikopter.