MT HØJGAARD
Vibeke Guhle

MT Højgaard A/S flyttede til nyt domicil hen over en weekend.

Vi valgte, at bruge vores samarbejdspartner gennem mange år Per Andersen A/S, hvilket vi bestemt ikke fortryder.

Flytningen gik over alt forventning. En opgave, der krævede flytning af 520 kontorarbejdspladser, samt andet inventar i virksomheden. Per Andersen A/S var med fra start i dialogen, og planlægningen, omkring hvad og hvordan hele flytningen skulle foregå. På den måde kunne alle interessenter informeres om detaljerne vedrørende opgaven. Per Andersen A/S havde på forhånd registeret og nedpakket vores fjernarkiv ca. 3000 hyldemeter som vi efterfølgende har fået opmagasineret hos Per Andersen A/S. Nærarkivet blev ned og udpakket af Per Andersen A/S i ugen inden flytningen så alt stod helt klart inden medarbejderne mødte på arbejde.

Flytningen skulle gennemføres på 1 weekend, så der var store krav til opgaven og tidsplanen.

Fredag eftermiddag gik startskuddet til flytningen, og Per Andersen A/S stod klar til tiden, og vidste præcis, hvor alt inventar skulle stilles. Alle flyttekasser blev pakket ud, og indholdet blev placeret i de respektive reoler til hver enkelt medarbejder i MT Højgaard, Per Andersen A/S stod samtidig for IT monteringen så alt var klart.

Per Andersen A/S afsluttede flytningen søndag aften kl. 20.00 hvorefter rengøringen kunne rykke ind.

Mandag morgen mødte MT Højgaard’s medarbejdere ind til et nyt domicil fuldt møbleret og klar til brug. Det eneste de skulle gøre var, at sætte deres computer i deres docking station, og så var de i gang med en ny dag i et nyt hus.

Flytningen gik langt ud over vores forventninger, og MT Højgaard A/S kan kun anbefale Per Andersen A/S som et meget engageret og professionelt flyttefirma.