ORBICON
Jesper Nybo Andersen

Jeg vil gerne helt uopfordret udtrykke min uforbeholdne ros til jeres indsats i forbindelse med flytningen af Orbicon A/S fra henholdsvis Ballerup og Roskilde til det nye domicil i Høje Taastrup.

Fra vores interne Facility service har jeg kun hørt rosende ord omkring den logistiske planlægning, rådgivningen under vejs og den egentlige aftaleindgåelse. Alt gennemført totalt professionelt og i en meget behagelig tone. Jeg har flere gange før flytningen spurgt ind til projektet, og har fra vores FC chef hele tiden fået svaret – PA virker helt rolige, de ser ud til at have styr på det, er ikke nervøse ved den skrappe tidsplan og viser at dette er noget de bare har prøvet mange gange – så helt rolig.

Og til selve flytningen

Vi skulle flytte 309 arbejdspladser med ret store arkiver, IT, møbler og alt. Vi havde aftalt at alle medarbejdere pakkede deres egne flyttekasser 4 stk fredag kl. 14.00, hvorefter de forlod kontoret. Resten skulle PA tage sig af. Mandag morgen mødte de så ind det nye sted, og kl. 10.00 var alle på plads, pakket ud og koblet på det nye netværk, og i gang med arbejdet. – Et minimum af produktionstab.

Selv havde jeg fornøjelsen at komme forbi et par gange i weekenden, og det var som at træde ind i en myretue. Biler, hunde, lifte og super effektive flyttefolk. Der var en intens men super stemning, blandt en stor flok meget engagerede folk.

Vi har drøftet det mange gange de efterfølgende dage, og vore egne medarbejdere har været næsegrus af beundring over at det kunne lade sig gøre, at alt stod som det skulle, og antallet af skader var på et absolut minimum, hvortil kommer, at de flyttefolk de mødte i dagene inden og i dagene efter som hjalp med forberedelse og oprydning udviste en venlighed og hurtighed som var bemærkelsesværdig.

Alt i alt, en rigtig god oplevelse, og den største tak til alle de mange mennesker hos jer som har bidraget til at flytningen oplevedes som en stor succes.