SYNOPTIK
Anne Munk Fæster

Vi valgte Per Andersen til at stå for flytningen af vores hovedkontor, og vi har været ovenud tilfredse med deres håndtering af vores flytning. Hele planlægningen af flytningen var meget professionel, og speciel flytningen af vores maskiner blev planlagt ned til mindste detalje. Der blev lagt en meget stram tidsplan, så nedetiden for hver maskine blev minimeret, og hver maskine blev af sikkerhedshensyn transporteret separat.

SYNOPTIK har flyttet hovedkontor fra Rødovre til Herlev. Vores hovedkontor omfatter kontorer med almindeligt kontorudstyr samt en central produktion, som sliber glas og samler briller for de fleste af vores butikker. Det betød, at vi også skulle flytte tre store maskiner samt et meget sart samlebånd, der ikke tåler det mindste tryk. Maskinerne vejer ca. 800-1.000 kg pr. stk. og indeholder meget fint optisk udstyr, som skal behandles meget varsomt.

Per Andersen havde stor forståelse for, at flytningen af disse maskiner var kritisk for SYNOPTIKS forretning, og de håndterede flytningen af maskinerne yderst professionelt – maskinerne var endda oppe at køre tidligere end forventet.

Flytningen af det almindelige kontorudstyr gik også hurtigt og effektivt, og Per Andersen har i alle henseender været en fleksibel, behagelig og meget professionel samarbejdspartner. Alle deres medarbejdere var tillige meget behagelige og servicemindede.

Per Andersen var ikke den billigste af de flyttefirmaer, som bød på vores flytning, men vi vil til enhver tid gerne betale for den gode og professionelle service, som Per Andersen kan tilbyde.