Flytning

Erfarent, Konkurrencedygtigt Flyttefirma

Flyttehejs 5Flyttefirmaet Per Andersen A/S har tre årtiers kendskab og erfaring i flytning. Vi ved at det er et stort skridt at flytte – det at overlade ens private ting til andre. I har et tæt forhold til jeres hjem og jeres indbo, det har vi naturligvis den største respekt for.

Flytning kræver omtanke, og vi udfører alle former for flytning af private hjem, uanset om I skal flytte i lejlighed, hus, til nabobyen eller til den anden ende af landet. Det gør vi til absolut konkurrencedygtige priser.

Komplet Eller “Regulær” Flytning

Vi kan stå for den komplette flytning, hvor alting overlades til os, såsom ned- og udpakning samt de- og gen-montering af møbler. Vi kan naturligvis også foretage en “regulær” flytning hvor vi leverer flyttekasser og alt pakkemateriel før flytningen foretages. Vi ankommer på flyttedagen på det i forhånd aftalte tidspunkt, foretager selve flytningen af indboet – og sørger for afhentning af flyttekasserne efter endt brug.

Tilbud På Flytning

flyttekasserVi giver altid et uforpligtende tilbud på din flytning, så det uoverskuelige bliver overskueligt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger, så vi kan give dig en god pris og en god oplevelse på netop din flytning.

Forsikring

Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening og forsikret gennem Codan som er en garanti for en ordentlig standard og forretningsmoral.  Det giver dig som kunde en forsvarlig forsikringsgaranti, hvis uheldet skulle være ude.

Med mindre andet udtrykkeligt aftales, følger vi altid DMF’s almindelige forretningsbetingelser. Hvilket giver dig sikkerhed for, at du har valgt et professionelt og seriøst flyttefirma, som ikke løber fra sit ansvar.

TilbudRing 32 52 11 12