PRIVATFLYTNING DER GIVER OVERBLIK OG RO I MAVEN

40 ÅRS ERFARING I PRIVATFLYTNING

Flyttefirma der passer på dine ting

Tillid er vigtigt, når du lægger din flytning og ting i hænderne på et flyttefirma. Danskerne flytter i snit 6 gange i løbet af livet, så det bliver aldrig rutine. Vi kan give dig overblik og ro i maven – vælg mellem flytning all inclusive eller flytning på timebasis.

01

Besigtigelse og tilbud

En gammel talemåde lyder: Godt begyndt er halvt fuldendt. En god begyndelse på enhver flytning er besigtigelse, rådgivning og forståelse for dine behov. Vores flyttekonsulent kommer hjem til dig, og taler hele flytningen igennem. Herefter får du et fast tilbud, så du har overblik over både proces, tidsplan og økonomi.
02

Ned- og udpakning

Vi instruerer dig i brug af flyttekasser, labels, mærkning, pakkepapir, bobleplast osv. Men hvis du ikke har tid, fysik eller lyst til at pakke dine ting, så kan du lade os gøre det. For mange er det en tryghed at overlade det hele til os, så alt fra malerier til service, tøj og glas er emballeret optimalt. Personlige ting kan vi lave særlige aftaler om.
03

Handyman-service

I forbindelse med en flytning kan det være relevant at skille borde, sofaer, reoler, skabe og andre møbler. Arbejde der kræver kræfter, indsigt og erfaring. Bare rolig – en flyttemand hos Per Andersen A/S er også handyman, og hjælper dig med at skille, samle og placere de store møbler efter en tegning, vi er blevet enige om før flytningen
MAKSIMAL TRYGHED

Flyttemand du kan have tillid til

Flytning handler om dig, dine ejendele og dit nye hjem, som skal være den trygge ramme dit liv. Derfor skal alt køre på skinner, så du kan være sikker på, at de overraskelser, der måtte komme, er gode overraskelser.

Vi har 40 års erfaring i private flytninger i/omkring København. Når vi spørger vores kunder, fremhæver de især to ting, som gør, at de anbefaler os:

Flyttemanden er også handyman: At en flyttemand kan flytte ting fra A til B, giver sig selv. Men at en flyttemand fra Per Andersen A/S behandler dine ting som sine egne, og kan udføre almindelige handyman-opgaver, det overrasker de fleste.

Oprydning, afhentning og afslutning: Jo hurtigere alt er på plads, jo hurtigere kan du komme til at nyde dit nye hjem. Vores flyttemænd rydder op efter sig, og henter kasser, pakkepapir og plast i takt med, at du pakker ud.

fedemac_logo1
dmf_logo_rgb1
0351dcca-15f2-44f9-8e21-9416f40de87d
PerAndersen_Billeder_-16
Billede_42

KUNDERNE SIGER

5/5

En klar anbefaling

Det gav overblik og ro i maven, at vi fik rådgivning om alt lige fra flyttekasser, pakning af vores ting og organisering af udpakning.

Jens og Anne Marie

flyttet fra hus til lejlighed

5/5

Absolut fantastisk service

Det var en vild oplevelse at se liften sænke alle mine møbler, flyttekasser og planter fra altanen på 5. sal og ned til flyttebilen på fortovet.

Christina

5. sal til nybygget hus

5/5

Fremragende flyttefirma!

Hurtige og effektive flyttemænd, som simpelthen bare knoklede der ud af. Flyttemændene var påpasselig med alle vores ting. Vi vil helt sikkert anbefale Per Andersen.

Christian Sørensen

fra TrustPilot

Se flere anmeldelser på TrustPilot
4.5/5
Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på privat flytning i/omkring København

Personlige oplysninger

Fraflytningsadresse

Tilflytningsadresse

Information

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Forsikring

Ordentlig standard og forretningsmoral

Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening og forsikret gennem CODAN som er en garanti for en ordentlig standard og forretningsmoral.

Med mindre andet udtrykkeligt aftales, følger vi altid DMF’s almindelige forretningsbetingelser. Hvilket giver dig sikkerhed for, at du har valgt et professionelt og seriøst flyttefirma, som ikke løber fra sit ansvar.

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.

+45 32 52 11 12
info@flyt.dk