Flytning med 100% tilfredshed

MÅL OG VÆRDIER

Flyttefirma med stærke værdier

Gennem 40 år har vi funderet vores flytteforretning på de samme 6 værdier, som er indarbejdet i alt, vi foretager os. For medarbejderne er det med til skabe en god  arbejdsplads, og for kunderne er det med til at skabe den gode kvalitet.

Arbejdsglæde

Glade medarbejdere smitter af på omgivelserne

Respekt og omtanke

Vi flytter ikke paller og kasser – vi flytter menneskers liv

Ansvarlighed

Højt sikkerhedsniveau hele vejen igennem

Troværdighed

Et ja er et ja, og en aftale er til at regne med

Faglig stolthed

Nyeste viden, grej og metoder er en selvfølge

Engagement

Drevet af ønsket om 100% tilfredse kunder
GENERATIONSSKIFTET FAMILIEVIRKSOMHED

Passioneret flyttefirma der følger med tiden

Det er gået så glat, at stort set ingen har bemærket det. Generationsskiftet, der formelt skete helt tilbage i 2016. For passionen er den samme. Værdierne er de samme. Lokationen i Kastrup ved København er den samme. Og navnet er det samme. Selvom direktøren nu hedder Tommy i stedet for Per.

Per Andersen stiftede sit flyttefirma i 1983. Som landsholdsrytter i banecykling var han stærk som en okse og vant til at lægge sig i spidsen og sidde for bordenden. Egenskaber, der viste deres styrke, da Per opbyggede sin solide og strømlinede virksomhed.

Tommy Andersen har været ”i lære” hos både sin far og virksomhedens revisor, og er en stærk general med en vision: ”Med omhu, effektivitet og kvalitet skal vi konstant styrke vores position, så erhvervs- og privatkunder altid spørger os, når de skal have flyttet eller opbevaret.”

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.

+45 32 52 11 12
info@flyt.dk