EN FLYTTELIFT GØR DIN FLYTNING EKSTRA EFFEKTIV

Lej en flyttelift incl. flyttemand.

Flyttelift

Vi har specialiseret os i brug af flyttelift, også kaldet møbellift. Disse benyttes til at hjælpe til på flytninger, så alting bliver nemmere og hvor indbo eller kontormøbler ikke kan komme ind på anden måde end gennem vindue, balkon eller altan med en flyttelift.

Med en flyttelift er det muligt at komme ind i en gård, stille op i en passage eller bygge op i en trappe opgang. Ligeledes er en flyttelift til stor hjælp for håndværkere som ønsker at få kørt deres materialer op.

Vi råder over fire flyttelifte i forskellige størrelser. Disse kan benyttes fra 1. sal til 5. sal og laste ca. 300 kg.

En lift med 1 mand koster 650,00 kr. ekskl. Moms og 812,50 kr. inkl. moms pr. time.

Billede_65

Erhverv

En flyttelift udvider spektret af muligheder for adgang til virksomhedens lokaler. Adgangsveje via hoveddør og trapper/elevator bliver udvidet med direkte adgang via vinduer og døre på facaden. Samtidig øger en flyttelift effektiviteten. Først og fremmest fordi liften er hurtigere end vores elektriske trappesækkevogne, men også fordi liften kan flytte større volumen. Vores største flyttelifts platform er så stor, at den kan flytte 4 x sækkevognens volumen pr. tur.

Privat

Med en flyttelift kan vi nå ind over et hegn, en hæk, dit yndlingsbed eller noget helt fjerde. Skal du flytte fra/til en lejlighed, kan liften nå helt op til 5 etager og fx operere fra en altan eller gennem en terrassedør. Forestil dig, hvor meget mere hurtigt og sikkert det er, at vi stabler dine møbler, flyttekasser og planter på flytteliftens platform frem for at skulle transportere alt op og ned ad trapperne. En effektivitet, der betyder, at du sparer tid og penge på din flytning.

FLYTNING MED FLYTTELIFT

Mød vores univers af stærke og fleksible flyttelifte

En flyttelift er flyttefolkenes forlængede arm. Ikke blot i længde – men også i styrke og fleksibilitet. Vi har flyttelifte i mange størrelser. Både bærbare, på trailer og på bil. Med en flyttelift kan vi løse mere komplicerede flytninger, og samtidig bliver flytningen meget effektiv.

Flyttelift på trailer

Er 2 meter høj og knap 4,90 meter lang. Kan laste 250 kg.

Flyttelift på bil

Er 2,75 meter høj og 5,60 meter høj. Kan laste 400 kg. og nå op i 5. sals højde.

Bærbare flyttelifte

Kan håndbygges i fx en hall eller en snæver gård i forbindelse med special-opgaver. Kan laste 200 kg.

HVAD SIGER KUNDERNE

5/5

En klar anbefaling

Det var en super oplevelse at bruge Per Andersen. De var så hjælpsomme, meget professionelle og effektive samtidigt med at de havde højt humør. En klar anbefaling.

Marie Bro Frederiksen

fra TrustPilot

5/5

Absolut fantastisk service

Absolut fantastisk service. Meget professionelle mennesker og virkelig hurtig til at om allokere deres ressourcer for at træde til og hjælpe i en yderst presset situation.

Ulrich

fra TrustPilot

5/5

Fremragende flyttefirma!

Hurtige og effektive flyttemænd, som simpelthen bare knoklede der ud af. Flyttemændene var påpasselig med alle vores ting. Vi vil helt sikkert anbefale Per Andersen.

Christian Sørensen

fra TrustPilot

Se flere anmeldelser på TrustPilot
4.5/5

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.

+45 32 52 11 12
info@flyt.dk