Opbevaring

Palle 3

Per Andersen A/S tilbyder nem, billig og sikker opbevaring på vores moderne lagerfaciliteter i Kastrup nær København, Ørestaden og lufthavnen.

Opbevaringen foregår ved et container og pallesystem, som tilpasses dit individuelle opbevaringsbehov.

Du har mulighed for at indleverer og afhente dine ting selv. Vi kan naturligvis også tilbyde denne service mod betaling.

Ønsker du at bestille opbevaring af dit indbo eller ønsker du blot mere information, kan du kontakte os på nedenstående telefonnummer og vi er klar til at hjælpe dig.

Ring 32 52 11 12

Priser på opbevaring
Prisen på en container er 470,00 kr. pr. måned inkl. moms. En container har målene 2,40 x 1,20 x,2,30 og kan indeholde 7 m3 svarende til 2,88 m2.  Prisen på en palle er 100,00 kr. pr. måned inkl. moms. En palle har målene 1,20x 0,80 x 1,40. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger såfremt du har et andet ønske til opbevaring.

Nedenstående er eksempler på hvad der typisk kan være i en container: (Containeren kan indeholde et af nedenstående eksempler):

  •     Boligstørrelse: Indbo fra en 1 – 1½ værelses lejlighed.container 2
  •     Flyttekasser: ca. 46 flyttekasser.

Fleksibelt containersystem
Med Per Andersen A/S fleksible containersystem, har du dit eget lille “opbevaringsrum” i form af en container.

Parkering lige ved din container
Har du brug for en container til opbevaring, skal du bare ringe og fortælle hvornår du kommer. Så stiller vi en container frem, som du kan sætte dine ting i. Du kan parkere lige ved din container, uden at skulle gå langt med dine kasser eller møbler.

Brug for mere plads?
Har du brug for mere plads, så tilføjer vi bare en container til din aftale, og omvendt, hvis du skal bruge mindre plads.

Sikker opbevaring
Kun Per Andersen A/S personale har adgang til lagerbygningen hvor din container står. Det betyder at ingen uautoriserede personer, kan komme i nærheden af din container. Lagerbygningen er desuden overvåget af Falck alarm og kamera.

FORSIKRING
Det er vigtigt at dine ting er forsikret hos dit eget forsikringsselskab.
Du skal oplyse dit forsikringsselskab, værdi og forsikringsperioden ved ekstern opbevaring.

Tilbud erhvervTilbud privatRing 32 52 11 12